Följ Nordomatic

Stockholm Norvik hamn

Pressmeddelande   •   Aug 21, 2018 15:29 CEST

Stockholm Norvik hamn

När Sveriges nya hamn för rullande gods och containrar byggs på Norvikudden utanför Nynäshamn så är Nordomatic med och levererar styr- och reglersystem.

Stockholm Norvik hamn byggs för att bidra till en effektiv varuförsörjning i Mälardalen, en av Europas snabbast växande huvudstadsregioner. Med denna tillväxt behövs långsiktiga satsningar på infrastruktur och hamnen är en viktig del av den utvecklingen. Rederierna bygger större fartyg, vilket är bra för både miljö och ekonomi. Stockholm Norvik hamn möter de behov som moderna fartyg har när det gäller djup, kajlängd, terminalyta och en kort och enkel insegling.

Den här leveransen är inte helt lik ett “vanligt” styr- och reglerjobb. Här skall allt från samtlig belysning till påfyllning av färskvatten och tömning av ”svartvatten” för alla fartyg styras. Ett spännande jobb som ligger helt i vår linje att börja lyfta blicken för smarta energieffektiva automationslösningar även utanför fastigheterna. Entreprenaden har precis startat och sträcker sig fram till våren 2020.

För mer information kontakta
Nordomatic
Anders Kjellqvist
Affärsområdeschef Entreprenad
anders.kjellqvist@nordomatic.se
Tele: 072 223 82 05

Stockholms hamnar
Per Rydberg, Upphandlingschef stora projekt
per.rydberg@stockholmshamnar.se
Tele: 08 670 26 66

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ’smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 700 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://kabona.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.