Följ Nordomatic

Samverkansentreprenad tillsammans med AMF Fastigheter och In3prenör

Pressmeddelande   •   Feb 16, 2018 14:29 CET

Stockholmsverken, bildkälla: AMF Fastigheter

AMF Fastigheter omvandlar just nu det klassiska industrikvarteret Stockholmsverken till ett kvarter med kontor, cafèer och restauranger i ett kreativt kluster inom spelinnovation, arkitektur och design.

Till detta projekt får Kabona förtroendet att leverera ett webbaserat styrsystem samt mjukvaran ecopilot i ett samverkansprojekt tillsammans med In3prenör och AMF Fastigheter.

"Vi är glada att vi har fått förtroendet att leverera våra energigeniala styrsystem till detta projekt. Det känns extra bra eftersom vi sedan tidigare samarbeten vet att AMF Fastigheter har stort fokus på att bygga energisnåla fastigheter. Projektet utförs som en samverkansentreprenad vilket ställer höga krav på transparens, teamanda, högt i tak och konsultativ roll för att nå det gemensamma målet; att kund får det den förväntar sig i rätt tid och till fastställd kostnad. Det känns väldigt hedrande att AMF Fastigheter och In3prenör har gett oss detta förtroende." säger försäljningsansvarig i Stockholm, Stefan Johanson.

Kabona AB är ett av de ledande företagen i Europa när det gäller energigenial fastighetsautomation, en automation som kombinerar ett optimalt inomhusklimat med kraftigt reducerade kostnader och ett långsiktigt hållbart samhälle. Kabona är helägt dotterbolag till Bemsiq AB, den affärsenhet inom Latour Industries som samlar bolag inom energieffektivisering och automation i fastigheter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://kabona.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.