Följ Nordomatic

Långsiktiga samarbeten är en vinnare

Pressmeddelande   •   Apr 03, 2018 12:53 CEST

Det senaste halvåret har Nordomatic vunnit ramavtal med flertalet stora och professionella fastighetsägare i Sverige. Erhållna ramavtal har ökat både i antal och volym de senaste fem åren. ”Vår strategiska satsning som specialistleverantör mot fastighetsägare har varit framgångsrik. Vi uppskattar långsiktiga relationer där vi kan vara en trygg och aktiv partner som levererar ett konkret värde till fastighetsägaren och driftorganisationen.” säger Olov Schagerlund, koncernchef Nordomatic.

Det senaste halvårets nytecknade ramavtal gäller service och eftermarknad på flertalet ställen i landet, med stor vikt mot Stockholm och Göteborg. Fastighetsägare hos vilka Nordomatic vunnit ramavtal är t.ex. Vasakronan, Akademiska hus, Region Skåne, Tyresö kommun, Scania Södertälje och Statens Fastighetsverk.

Nordomatic investerar i dessa långa relationer genom att utveckla projektledare och tekniker som ska höja kundupplevelsen. Vår specialistkompetens och våra moderna och öppna systemlösningar underlättar och effektiviserar fastighetsägarnas drift, minskar energiförbrukningen och höjer värdet på beståndet.

För mer information, kontakta:
Olov Schagerlund, VD & Koncernchef Nordomatic, +46 708 184 184

Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på ’smart buildings’ och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med c:a 400 medarbetare och en omsättning som överstiger 700 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark och Norge.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://kabona.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.