Följ Nordomatic

Kabona vinner flera HBV-upphandlingar

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2018 11:25 CET

HBV har slutfört upphandlingen gällande ramavtal för styr-och regler och Kabona tar som enda företag pallplats på samtliga områden! Avtalen handlas upp i fyra delar, del A WebbDuc med tillbehör, del B prognosstyrning och tjänst, del C styrning med innetemperaturgivare och del D överordnade system och DUC-programmering.

Det innebär att samtliga anslutna allmännyttiga bostadsbolag, motsvarande omkring 850 000 lägenheter i Sverige, nu kan göra direktbeställningar av Kabona utan att genomföra en offentlig upphandling.

"HBV gör, genom en gemensam upphandling, det lätt för kommuner att handla produkter och tjänster till rätt villkor. Eftersom Kabona finns med på samtliga delar kan vi smidigt erbjuda ett helhetspaket. Vi är verkligen glada och stolta över detta resultat och hoppas på att det göra det lättare för våra befintliga kunder vid inköp samt att fler kunder upptäcker vårt energigeniala styrsystem." säger försäljningsansvarig Peter Fridmar.

Läs med om avtalen här

Kabona AB är ett av de ledande företagen i Europa när det gäller energigenial fastighetsautomation, en automation som kombinerar ett optimalt inomhusklimat med kraftigt reducerade kostnader och ett långsiktigt hållbart samhälle. Kabona är helägt dotterbolag till Bemsiq AB, den affärsenhet inom Latour Industries som samlar bolag inom energieffektivisering och automation i fastigheter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://kabona.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.