Följ Nordomatic

Kabona gör ytterligare ett projekt tillsammans med Fabege

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2018 15:19 CET

Kv Lagern, Solna

Det pågår just nu ett samarbete mellan Solna stad och fastighetsbolaget Fabege där de utvecklar stadsdelen Råsunda i Stockholm. Det här projektet, Kv Lagern 4, avser den byggnaden som tidigare låg bakom fotbollsläktaren. Efter ombyggnaden så kommer den bestå av skola, ett antal förskoleavdelningar samt ett LSS boende.

“Vi är mycket glada över att fått förtroende att leverera vårt energigeniala styrsystem i ytterligare en fastighet till Fabege. Detta är resultat av ett nära och väl fungerade samarbete tillsammans med Fabege som har pågått under många år.” -säger försäljningsansvarig i Stockholm Stefan Johansson.

Kabona AB är ett av de ledande företagen i Europa när det gäller energigenial fastighetsautomation, en automation som kombinerar ett optimalt inomhusklimat med kraftigt reducerade kostnader och ett långsiktigt hållbart samhälle. Kabona är helägt dotterbolag till Bemsiq AB, den affärsenhet inom Latour Industries som samlar bolag inom energieffektivisering och automation i fastigheter.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://kabona.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.